Chcesz konto? Wbijaj na discorda i daj znać - https://discord.gg/TGxXhe4 :) Aby móc pisa? na forum musisz si? Zalogowa? lub Zarejestrowa?
Dzi?ki forum zawsze b?dziesz na bie??co z informacjami o PR, czapkach, setach (ubraniach, przedmiotach). Konkursy z nagrodami! Polecisz swoje mapki i dowiesz si? wi?cej na temat powstaj?cej nowej wersji PR. I wiele, wiele wi?cej!
Warto si? zarejestrowa? :)


Poprzedni temat «» Następny temat
Wasze serwery
Autor Wiadomość
kaliska104 
i nie tylko ;P


PR3 Rank: 36
PR3 - Czapki: 8
PR2 Rank: 24
PR2 - Czapki: 5
Wiek: 23
Dołączył: 17 Maj 2011
Posty: 167
Posiadane Sery: 0
 #1  Wysłany: 2011-10-31, 17:41   Wasze serwery

Za?o?yli?cie serwer? Chcecie go udostepni?? Zaprezentujcie swój serwer w formie reklamy w tym temacie!
_________________
[*] Znaki przestankowe tylko czekaj?, aby? u?y? ich m?drze w swoim po?cie! Nie czekaj wi?c! Po?wi?? pi?? minut na nauk? interpunkcji...

[*] Przycisk "Alt" nie jest twoim wrogiem!

[*] Akcja "T?pienie bezmy?lno?ci".

(Tekst nie jest mój. Zosta? napisany przez administratora gry Plemiona)
0
 
     
manos 


PR3 Rank: 22
PR3 - Czapki: 17
PR2 Rank: 24
PR2 - Czapki: 6
Dołączył: 26 Sie 2011
Posty: 31
Posiadane Sery: 0
 #2  Wysłany: 2012-01-19, 17:32   

nazwa world

ip 192.168.1.101:25565

podawac nicki na gg!

39198516

lub tutaj

[ Dodano: 2012-01-19, 18:44 ]
serv nie hamachi
_________________
siema wiesz co?
POMARANCZOWY TO MOJ KOLOR!
0
 
 
     
P1 -kubpica 
Miszcz gry


PR3 Rank: 30
PR3 - Czapki: 8
PR2 Rank: 34
PR2 - Czapki: 9
Wiek: 24
Dołączył: 31 Paź 2010
Posty: 879
Posiadane Sery: 28
Ostrzeżeń:
 7/15/20
 #3  Wysłany: 2012-01-20, 09:03   

manos napisał/a:
nazwa world

ip 192.168.1.101:25565

podawac nicki na gg!

39198516

lub tutaj

[ Dodano: 2012-01-19, 18:44 ]
serv nie hamachi


na czym postawi?e? tego serwa?
_________________
Aczigment get! Dziękuję wszystkim za sery! :*
0
 
     
manos 


PR3 Rank: 22
PR3 - Czapki: 17
PR2 Rank: 24
PR2 - Czapki: 6
Dołączył: 26 Sie 2011
Posty: 31
Posiadane Sery: 0
 #4  Wysłany: 2012-01-20, 11:25   

przez pliki java
minecraft.server.jar i inecraft server.exe

[ Dodano: 2012-01-20, 11:26 ]
a co nie dziala?
jak nie dziala to masz oryginalke a musisz miec pirata

[ Dodano: 2012-01-20, 11:26 ]
a nicki nie obowiazkowe chybe ze na adma

[ Dodano: 2012-01-20, 11:28 ]
aha i z portem napisalem bo mi weszedl
napisalem bez portu i i nie weszedl serv
_________________
siema wiesz co?
POMARANCZOWY TO MOJ KOLOR!
0
 
 
     
KAT! Martis69 
The Best


PR3 Rank: 69
PR3 - Czapki: 69
PR2 Rank: 69
PR2 - Czapki: 69
Wiek: 24
Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 468
Posiadane Sery: 7
Ostrzeżeń:
 6/15/20
 #5  Wysłany: 2012-01-20, 13:19   

Kubpica, on prawdopodobnie sci?gn?? serva z minecraft.net i se go postawi?.... tlyko teraz pytanie cyzy ma zmienne ip... ja np nie moge bo mam zmienne ip. Wejde zara i ozbacze :>

[ Dodano: 2012-01-20, 13:50 ]
Serw nie dzia?a :<
_________________



"Jedna z najsprytniejszych, najseksowniejszych i najinteligentniejszych osób, które kiedykolwiek chodzi?y na tej ziemi" - Ja
0
 
     
P1 -kubpica 
Miszcz gry


PR3 Rank: 30
PR3 - Czapki: 8
PR2 Rank: 34
PR2 - Czapki: 9
Wiek: 24
Dołączył: 31 Paź 2010
Posty: 879
Posiadane Sery: 28
Ostrzeżeń:
 7/15/20
 #6  Wysłany: 2012-01-21, 12:14   

nie musz? mie? pirata ;) + taki serw to to samo co hamachi ......
_________________
Aczigment get! Dziękuję wszystkim za sery! :*
0
 
     
KAT! Martis69 
The Best


PR3 Rank: 69
PR3 - Czapki: 69
PR2 Rank: 69
PR2 - Czapki: 69
Wiek: 24
Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 468
Posiadane Sery: 7
Ostrzeżeń:
 6/15/20
 #7  Wysłany: 2012-01-21, 18:18   

kubpica napisał/a:
nie musz? mie? pirata ;) + taki serw to to samo co hamachi ......


Nie. serw sci?gni?ty z oficjalnej strony minecrafta to serw sciagni?ty z oficjalnej strony minecraft a serw przez hamachi to serw przez hamachi ( nie wiem jak sie to pisze wiec jak zle napisalem to sorry)
_________________



"Jedna z najsprytniejszych, najseksowniejszych i najinteligentniejszych osób, które kiedykolwiek chodzi?y na tej ziemi" - Ja
0
 
     
P1 -kubpica 
Miszcz gry


PR3 Rank: 30
PR3 - Czapki: 8
PR2 Rank: 34
PR2 - Czapki: 9
Wiek: 24
Dołączył: 31 Paź 2010
Posty: 879
Posiadane Sery: 28
Ostrzeżeń:
 7/15/20
 #8  Wysłany: 2012-01-23, 20:46   

martis321 napisał/a:
kubpica napisał/a:
nie musz? mie? pirata ;) + taki serw to to samo co hamachi ......


Nie. serw sci?gni?ty z oficjalnej strony minecrafta to serw sciagni?ty z oficjalnej strony minecraft a serw przez hamachi to serw przez hamachi ( nie wiem jak sie to pisze wiec jak zle napisalem to sorry)


do odpalenia serwa hamachi te? u?ywa si? plik?w serwerowych z minecraft.net (oficjalnej strony)... mo?na u?y? r?wnie? plik?w serwerowych bukitt'a dla serwera hamachi lub na swojego kompa...
_________________
Aczigment get! Dziękuję wszystkim za sery! :*
0
 
     
Gość

 #9  Wysłany: 2012-01-24, 19:14   

moge odpalic minecrafta server ale nie sciagniety z oficjalnej i am stale ip

(to ja man0spl nie chcialo mi sie logowac ;D
0
 
     
P1 -kubpica 
Miszcz gry


PR3 Rank: 30
PR3 - Czapki: 8
PR2 Rank: 34
PR2 - Czapki: 9
Wiek: 24
Dołączył: 31 Paź 2010
Posty: 879
Posiadane Sery: 28
Ostrzeżeń:
 7/15/20
 #10  Wysłany: 2012-01-24, 20:43   

Anonymous napisał/a:
moge odpalic minecrafta server ale nie sciagniety z oficjalnej i am stale ip

(to ja man0spl nie chcialo mi sie logowac ;D

Nie rozumiem cie .... i ty chyba te? nie rozumiesz o co chodzi... noi co z tego, ?e ?ci?gniesz pliki serwerowe z jakiej? innej strony...
_________________
Aczigment get! Dziękuję wszystkim za sery! :*
0
 
     
Gość

 #11  Wysłany: 2012-01-27, 11:41   

e komu nie dzialal ten serv to niech teraz moze dzialac bo dallem online mode na true
0
 
     
manos 


PR3 Rank: 22
PR3 - Czapki: 17
PR2 Rank: 24
PR2 - Czapki: 6
Dołączył: 26 Sie 2011
Posty: 31
Posiadane Sery: 0
 #12  Wysłany: 2012-02-04, 19:47   

mam pomysla postawie server bukkit moze bedzie bedzie komus dzialac ;/
oby zadzialalo
_________________
siema wiesz co?
POMARANCZOWY TO MOJ KOLOR!
0
 
 
     
KAT! Martis69 
The Best


PR3 Rank: 69
PR3 - Czapki: 69
PR2 Rank: 69
PR2 - Czapki: 69
Wiek: 24
Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 468
Posiadane Sery: 7
Ostrzeżeń:
 6/15/20
 #13  Wysłany: 2012-02-05, 14:12   

Kole? po prostu nie umiesz postawi? serwa i sie nie znasz. Tyle na temat.
_________________



"Jedna z najsprytniejszych, najseksowniejszych i najinteligentniejszych osób, które kiedykolwiek chodzi?y na tej ziemi" - Ja
0
 
     
manos 


PR3 Rank: 22
PR3 - Czapki: 17
PR2 Rank: 24
PR2 - Czapki: 6
Dołączył: 26 Sie 2011
Posty: 31
Posiadane Sery: 0
 #14  Wysłany: 2012-02-14, 16:27   

troche sie znam (ok 20% bo na servie sa pluginy ktore dodalem) tylko nie wiem jak usunac premium z serva bo juz gralem z bratem i wchodzilo wszystko na offline a jak przelacze na online mode to pisze ze nie mam premium
i w tym haczyk
_________________
siema wiesz co?
POMARANCZOWY TO MOJ KOLOR!
0
 
 
     
KAT! Martis69 
The Best


PR3 Rank: 69
PR3 - Czapki: 69
PR2 Rank: 69
PR2 - Czapki: 69
Wiek: 24
Dołączył: 01 Lis 2010
Posty: 468
Posiadane Sery: 7
Ostrzeżeń:
 6/15/20
 #15  Wysłany: 2012-02-14, 17:38   

Po prostu biezes zoffline mode i tyle dzia?aq... to nic nie wnosi do rozgrywki..
_________________



"Jedna z najsprytniejszych, najseksowniejszych i najinteligentniejszych osób, które kiedykolwiek chodzi?y na tej ziemi" - Ja
0
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

https://discord.gg/TGxXhe4

Stworzył PatrykSpec | bilety lotnicze
Zakaz usuwania linku autora ze stopki